Coversessie 2018

zaterdag 8 december

De Jailhouse coversessie is een evenement waarbij een grote groep ervaren en minder ervaren muzikanten de krachten bundelt en in steeds wisselende samenstelling gedurende een hele avond een verzameling covers ten gehore brengt. Het mooie van de coversessie is dat het niet aan leeftijd gebonden is waardoor prille tieners en dikke vijftigers schouder aan schouder op het podium staan. Dit levert vaak leuke en verrassende combinaties op en maakt de coversessie een uniek evenement en een jaarlijks hoogtepunt op de Jailhouse agenda.

Entree: ‚ā¨ 2,50 (onder de 18 gratis)
Zaal open: 19:30
Optreden: 20:00