ELBY & LUKEWARM

Elby & Lukewarm, van Rock ’n roll tot Reggae en Soul. Een ‘tweedelige’ formatie die niet bang is om verschillende muziekstijlen in hun zelfgeschreven liedjes te gebruiken.

Nadat ze eind jaren 90 in dezelfde grungescene hadden gespeeld kwamen Elby en Lukewarm elkaar in 2018 weer tegen. Bij die ontmoeting kwamen ze erachter dat ze in de laatste jaren zowat als buren op slechts een paar honderd meter van elkaar in hetzelfde dorp hadden gewoond. Meteen werd er besloten om een band op te richten met de instelling: Zolang het de juiste vibe heeft, maakt het ons niet uit ..

Laten we ons dus even voorstellen: hier zijn we dan, live vanuit de swamps of the Hellholeplates:

Elby en Lukewarm …. Enjoy our show!

Tent 1
Aanvang optreden: 17:40