De Flakkeese Dagen is het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op Goeree-Overflakkee en daarmee het belangrijkste evenement van de popstichting Jailhouse. Het unieke van de Flakkeese Dagen is dat alle bands afkomstig zijn van of een duidelijke binding hebben met Goeree-Overflakkee. In 1989 voor het eerst gehouden op een vrijdagavond in het toenmalige Jailhouse-gebouwtje met 7 bands en 125 bezoekers, vandaag de dag een tweedaags festival met 2 podia en bijna 30 acts, goed voor 2000 bezoekers.

01-12-2022 — DE INSCHRIJVING VOOR DE FLAKKEESE DAGEN 2023 IS GEOPEND!!

Verheugd kunnen we mededelen dat de inschrijving voor de Flakkeese Dagen 2023 vanaf heden geopend is!

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2023 zullen de Flakkeese Dagen voor de 32e keer gehouden worden. Na de vele enthousiaste reacties op de openlucht editie van 2022 hebben we besloten om ook in 2023 voor deze opzet te kiezen. Bij deze nodigen we bands en dj’s van Goeree-Overflakkee van harte uit om zich in te schrijven voor deelname aan ons mooie festival.

Om in aanmerking te komen voor mogelijke deelname aan de Flakkeese Dagen moet je (band) voldoen aan de volgende voorwaarde. Minimaal één bandlid moet woonachtig zijn op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die het prachtige eiland verlaten hebben maar in het verleden als inwoner van Goeree-Overflakkee actief als muzikant hebben deelgenomen aan eerdere edities van de Flakkeese Dagen maken we een uitzondering. Deze muzikanten zijn in principe welkom met hun “niet-Flakkeese” band maar we laten daarbij wel meewegen in hoeverre de desbetreffende muzikant nog betrokken is bij de Flakkeese popscene. Deze afweging wordt gemaakt door de programmeurs van de Flakkeese Dagen. Als je (band) niet aan een van deze voorwaardes voldoet is inschrijven zinloos. Ongeldige inschrijvingen worden niet meegenomen in de samenstelling van het uiteindelijke programma en komen ook niet op een reservelijst.

Inschrijven kan slechts op één manier en dat is d.m.v. het online inschrijfformulier, wat je kan vinden achter de knop onder deze tekst. Appjes, mailtjes of vage gesprekjes in de kroeg zijn géén geldige inschrijvingen! Als we je inschrijving hebben ontvangen krijg je een bevestiging toegestuurd. Dat gebeurt overigens niet automatisch dus het kan even duren voordat die komt maar als je na een paar dagen nog steeds niks gehoord hebt is het raadzaam om even contact op te nemen met Frank (Mastenbroek): programmeringfd@popstichtingjailhouse.nl

De inschrijven kan t/m dinsdag 31 januari 2023 dus er is meer dan genoeg tijd voor iedereen om eventuele knopen door te hakken en data te checken. Laat maar komen die inschrijvingen!

DE FLAKKEESE DAGEN 2022 WERDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR DE STEUN VAN ONZE SPONSORS: