FRENK & THE LEAN MACHINE

zaterdag 9 februari

“FRENK & THE LEAN MACHINE” speelt lekkere classic rockcovers die iedereen mee kan brullen, denk hierbij aan the Sweet, Talking Heads, AC/DC, Iggy Pop, Status Quo, Blondie, Queen, Gruppo Sportivo enz. Deze covers worden afgewisseld met eigen werk van de succesvolle eigen EP “Ready Set Go”. Mind you, dit is een knallende rocking set! De band bestaat uit enkel gelouterde muzikanten die stuk voor stuk hun sporen op muzikaal vlak hebben verdiend, al bij al, een berg aan podiumervaring dus.

Enkele hoogtepunten tot nu toe: Op 25 mei 2018 beleefde Frenk & the Lean Machine haar live vuurdoop op Steenbergen Live (3000 bezoekers). Op 7 juli was the Lean Machine 1 van de 8 bands die acte de présence geven op Woodstock on Water te Leiden (tienduizenden bezoekers) en op 14 juli speelden ze in de bekende Tilburgse concertzaal Extase.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Kinda Broke uit Hellevoetsluis. Kinda Broke werd opgericht in 2014 en speelt voornamelijk rock en punkrock.

Kinda Broke bestaat uit:
Tristan van Leth: Drummer