Jailhouse Jam Café

Zaterdag 18 september

Komende zaterdag 18 september gaan de deuren van het JAC weer open voor een avondje jam café. Vanaf 20:00 uur is iedereen van harte welkom om gezellig een drankje te komen doen en een praatje te maken. Tussen 21:00 en 23:00 uur kan er gejamd worden. De huidige coronamaatregelen blijven nog van kracht tot 25 september en dus zullen we ook nu nog rekening moeten houden met volgende regels:

– Een vaste zitplek is verplicht. Dit kan aan de bar of aan de tafeltjes in de zaal zijn.
– Bezoekers moeten 1,5 meter afstand houden
– Om aan de 1,5 meter regel te kunnen voldoen geldt er voor het JAC een limiet van maximaal 35 bezoekers
– Jammen kan van 21:00 tot 23:00 uur. Hierbij wordt er op een aangepast volume gespeeld.
– Ook tijdens het jammen geldt dat onderling 1,5 meter afstand gehouden moet worden.

Tot zaterdag!

Einde: 00:00 uur