MAIDSTONE + special guest DJ KIM

zaterdag 14 maart

Maidstone is een ambitieuze en vrolijke vrouwenband uit de omgeving Utrecht, voorheen bekend als Ladies Decision. Maidstone speelt voornamelijk eigen materiaal, hier en daar aangevuld met liedjes van hun persoonlijke favorieten. Een week voor het optreden in Jailhouse is de officiële release van het debuutalbum “Tree Of Life”. Dit album bevat diverse rocknummers; de een catchy, de andere stevige hardrock. Een eerste voorproefje is al online gezet.

Geheel in de stijl van het stoere vrouwen karakter van deze avond zal DJ Kim de verdere muzikale omlijsting verzorgen.

Locatie:  JAC, Middelharnis

Zaal open: 20:30