Alweer voor de vijfde keer slaan Jailhouse en Flakkee Records de handen ineen voor een gezellige platenbeurs in het JAC. Het concept is ongewijzigd gebleven: van 11:00 tot 17:00 uur kun je naar hartenlust snuffelen in meterslange schappen vol LP’s, singles en CD’s, op zoek naar klassiek vinyl of die cd die al jaren op je verlanglijstje stond. Uiteraard is er ook nu weer (akoestische) live muziek, die tussen 14:00 en 16:00 verzorgd wordt door het duo Thijmen en Tamara en natuurlijk is ook de Jailhouse bar weer geopend voor een lekker kopje koffie of een fris biertje.

Einde: 17:00 uur